Şimdi'yi bulmak

hiç çalışasım yok bu aralar.Öyle alıp başımı uzaklaşmak istiyorum bi kaç gün,istediğim saatte uyanmak,sallana sallana kahvaltı yapmak istiyorum..telefonumu biyerlerde unutup en sevdiğim kitaplardan birini hiç ara vermeden tekrar bitirmek ve bunu yaparken ard arda orta şekerli kahve içmek istiyorum,akşam olunca denizin nefesiyle üşümek istiyorum, iyice üşümek,soğuk acılarımı bastırıp içseslerimi susturuncaya kadar,önceyi unutup sonralardan sıyrılıp "ŞİMDİYİ" buluncaya kadar..!

Yorumlar

LÂL dedi ki…
Ben de gelebilir miyim seninle.. Hiç ses çıkartmadan..Ama yine de yanımda biri olsun istedim bilmiyorum.. Yani kendim de gidebilirdim ama.. bilmiyorum.. hiç bir amacı olmayan refleks gibi bir yorum oldu bu.. Neyse silmeyeceğim yine de...
lifeisMytrip dedi ki…
sen denizin nefesi ol ben bilmeyeyim..Paylaşalım "ŞİMDİ" yi
yazaRinYAzari dedi ki…
yorulacaksin .. hazirmisin yorulmaya??.. peki
co-pilotluktan kurtulup gercek bir pilot olmaya, hazirmisin ??
lifeisMytrip dedi ki…
herşey tamm da birşey eksik ayşecik,henüz tanımadığım herhangi biri...!yoksa yorgunluk mevzu değil bağışıklık kazanmış bedenimee..
LÂL dedi ki…
Denizin nefesi .. Üşürsün...
lifeisMytrip dedi ki…
Lal..üşüsünn,hatta ıslansındaa..hatta yorulsun,ama sonunda "şimdi"yi bulsun..
LÂL dedi ki…
ya bulduğunda?
lifeisMytrip dedi ki…
hayal etmekten ziyade yaşamak istiyorum bu anı sevgili lal.. fazla uzak değil hissediyorum..karadeniz olcak ona göre ayarla kendini denizin nefesi: )
LÂL dedi ki…
Karadenizin nefesi tokat gibidir.. sersemletir insanı.. Dikkatli ol..Gelirsen seslen .. Duyarım..
BLAGNAJA dedi ki…
Bir tek şimdiyi istediğinde senin olacağım. Bir tek şimdiyi istediğinde hep senin olacağım. Şimdi aldığım nefesin son nefesim olabileceğini gördüğünde, son nefesime kadar seninle olacağım. Giderayak olduğumu, giderayak olduğunu, giderayak olduğumuzu görünce gitmez olacağım. Ne yılan ne tavus ne de elmaydı günah olan. Hesaptı. Yarındı günah olan. Şeytanın zamanıydı: Gelecekti günah olan. Hesap günü, bir tek hesaptan soracaklar. Hesap günü, bir tek hesaplarımız hesaba çekilecek.
lifeisMytrip dedi ki…
BLAGNAJA ; mujuxx

Bu blogdaki popüler yayınlar

YĞMR

İstanbul