Hayatımdan nekadar sıkıldığımın mı fotoğrafı bu ,en ufak bir  an' a bile geri dönüp bakmaya tahamülsüzlüğüm,ben  bile bu resmi çizemem...çekemem fotoğrafını,ellerim bir flaşı patlatamayacak kadar yorgun,yaşama sebebim mi bu...!
Büyük bir kargaşanın tam orta yeri,beynimin içindeki dinginlik,ses etsem duyan olmaz gürültüsünden,sussam,, içim içimi yer bu kadar konuşulacak varken.Bastırıp bunu etrafa manasız gözlerle bakıp,olup bitenlerden haberdarmış gibi kafa sallayıp,evet doğru söylüyorsun derken aslında ezberlenmiş bir cümlenin tekrarı olduğunu sezdirmeden zaman geçiriyorum..ikiye bölünmüş haldeyim.Bedenim ve şuurum.
Bir mucize olmasını bekliyorum ama bundanda habersizim..aklıma o  hayallerimi süsleyen anlar geliyor bir mucizeye alternatif..
Ama olmuyor,ya çok sabırsızım yada artık tıkandı bütün yolları bu küçük dünyamın.
Evet büyütme zamanı geldi o dünyayı sınırlarını genişletip,hatta sınır koymayıp uzamak gerek..
Belkide benim sınırlandırılmış hayal gücümün ötesinde tasvir edemediğim bir dünya daha vardır,
içinde aslında hakettiğim bulabileceğim,kendimi daha çok farkedileceğim,utanmadan sıkılmadan ben olabileceğim bir dünya..kimseye aldırış etmeden,o felsefe kıvamında süslü cümleler kurabilme kabiliyetimi devre dışı bırakıp ,yaptığım hiçbirşeyi açıklama bir kılıfa uydurma gereği duymadan,anlaşılabilme endişesinden,hatta butun endişelerden yoksun , kendine konsantrasyonu maximum düzeyde bir yaşam yaratabilceğim bir dünya..


Tamda bütün enerjini kaybetmişken,bir kez daha denemen lazım.
25 yılda etrafına ördüğün bütün bu kirli dört duvarı tek başına yıkman lazım..
Yeniden üşümen lazım senin,yeniden doğman,bütün cesaretini toplayıp hiç olmadığın kadar güçlü bir şekilde çizginin diğer tarafına geçmen lazım..
Her gün doyduğun ama açlığı asla unutamadığın bu dunyanın içinden çıkman lazım..
sana cok sey lazımm çoook,,sana ait ne varsa topla şimdi ,kime ne verdiysen,her kim ne çaldıysa senden bırak onlar kalsın,karşılında aldığın tecrübelerin seninle,yaralarını sar,sıkı bir beden lazım sana..belki tekrar vurulmak in..güzel olan herşeyin sonu vardır..
şimdi kendinde birşeyler kat üsütne ve bütün bu söylediklerimi yap..sonuna kadar yaşa ,neyi hakettiğimizi bildiğimiz sürece onu alabiliriz...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YĞMR

İstanbul